Body Support actie

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans.

Body Support is geen dieet. Het is een manier van opnieuw leren omgaan met voeding. Tijdens het programma leer je wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken.

Aan de hand van je gewicht en vetpercentage bepalen we jouw energiebehoefte op basis waarvan je voedingsschema’s krijgt met producten die je gewoon kunt kopen bij jou in de supermarkt.

Je krijgt iedere week een eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen. Eten wordt weer leuk.

Meld je aan met 25% korting.

Ga naar http://www.smartfitness.nl/winkel, kies het Body Support voedingsprogramma. Gebruik bij het afrekenen de code ‘bodysupport’.

Na het afronden van je bestelling wordt binnen 3 werkdagen contact met je opgenomen en wordt je uitgenodigd voor een uitgebreide intake.

Deze actie loopt nog