Smart 365

Smart 365 is een uniek programma voor gewichtsverlies van 365 dagen dat het behalen van je streefgewicht garandeert. Want doe jij je uiterste best, maar slaag je niet? Dan krijg je aan het eind van het jaar je geld terug!

Wil jij gewicht verliezen en lukt je dat niet alleen, dan is Smart 365 voor jou.

Hier is waarom.

Persoonlijke begeleiding

Samen met jouw eigen personal trainer en leefstijl coach stel je een duurzaam beweeg- en voedingsprogramma op; op basis van jouw doelstellingen en afgestemd op jouw leefstijl. Gedurende het jaar evalueren jullie iedere twee weken jouw vooruitgang en werken stap voor stap aan de veranderingen die jij nodig hebt om in de beste vorm van je leven te komen.

Samenwerken een groep

Bewegen doe je samen met andere deelnemers die gelijkgezind een vergelijkbaar doel nastreven. Met hen deel je ervaringen en ga je door middel van persoonlijke en groepsuitdagingen op vriendschappelijke wijze de strijd aan om het beste in elkaar naar boven te brengen.

Stok achter de deur

Jij hebt beloofd dat je komt, en wij verwachten je. Kom je afspraken na en stel niemand teleur – inclusief jezelf niet. Coach en groep houden je op het juiste spoor.

Duidelijkheid

  • Specifieke doelstellingen,
  • Meetbare resultaten,
  • Acceptabel en
  • Realistisch plan van aanpak, én
  • Tijdsgebonden.

Je weet precies wat je moet doen, wat er van je verwacht wordt en wanneer jij je doel hebt bereikt.

Altijd je coach bij de hand met Smart Fitness Online

Met Smart Fitness Online heb jij altijd je coach en je groep binnen handbereik voor support. Daarnaast heb toegang tot je trainingsprogramma’s, voedingsplan, voedingsdagboek, de activiteiten kalender , het clubrooster, de uitdagingen en je ontwikkelingen; alles dat je nodig hebt, altijd binnen handbereik op je pc, tablet en mobiel.

Niet goed? Geld terug!

Kom jij alle afspraken na? Voldoe je aan alle voorwaarden? Doe jij je uiterste best? En haal je desondanks jouw doel niet? Dan krijg jij aan het eind van het jaar je geld terug!

Aanmelden

Smart 365 barst in alle hevigheid los op 1 april 2017 en kent zijn finale op 31 maart 2018.

Ben jij één van de maximaal 50 deelnemers? Meld je nu aan of kom voor meer informatie naar SMART FITNESS op de volgende dagen en tijdstippen.

  • Zaterdag 25 maart, om 10:00 uur
  • Woensdag 29 maart, om 20:00 uur

Bellen of e-mailen mag natuurlijk ook.

SMART FITNESS is gevestigd binnen de Leefstijlpraktijk aan De Milt 8 in Geesteren.