Beoordelingen

Super begeleid door Daniel Niks.
Andere beleving maar zeker effectief.
Een aanrader!

Hermien Langkamp

Eindelijk heb ik iets gevonden dat echt werkt. Ik voel me sterker, fitter en energieker. En heb meer zelfvertrouwen. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen en raad het iedereen aan die ook last heeft van zijn of haar gewicht.

Miranda Postel

Ik heb weer vorm aan mijn achterwerk; biceps zijn zeer duidelijk aanwezig en gegroeid; en mijn sixpack is duidelijk zichtbaar! ? 

Josien Schuttevaar

Ik durf het bijna niet te zeggen maar vanmorgen weer gesport na vier weken vakantie. Ik word er blij van en dat is pas bijzonder !!

Yvonne Wienk

Nog nooit eerder ben ik in zo een korte tijd met zulke grote sprongen vooruit gegaan! Ik kan me niet herinneren hoe lang het geleden is dat mijn billen zo stevig waren. Voor mij is dat geweldig en dit heb ik zeker nog nooit eerder zo meegemaakt door welk type training dan ook!

Kay Hutton

Een training met Daniël is op een goede/lekkere manier afzien waarin hij je coacht en motiveert om er alles uit te halen wat mogelijk is. Daarnaast geeft hij instructies hoe je de oefeningen wat beter kunt uitvoeren. Wat ik zeer belangrijk vindt is een goede motivator, en die heb ik in Daniël gevonden.

Roy Kleissen

De kilo’s vliegen er nu vanaf en dat zonder de crosstrainer! Mijn doelen ga ik dan ook zeker halen op de geschatte datum die we van te voren vastgesteld hadden. Ook krijg ik al steeds meer spieren te zien op mijn lichaam wat ik erg mooi vind staan. Sporten ben ik weer leuk gaan vinden en dat is erg belangrijk!

Esther

Daniël heeft duidelijk uitgelegd dat een training waarbij men een vast aantal oefeningen doet weinig effect heeft. Je lichaam went snel aan de oefening en het is alsof je een trap oploopt. Je spieren moeten een flinke prikkel krijgen waardoor ze weten dat ze moeten groeien. Deze uitleg was helder en duidelijk. Ik ben vanaf het begin hard gaan trainen en flink breder geworden.

Paul Willems

Het resultaat is verbluffend. Ik heb veel te danken aan Daniël en zijn onvoorstelbare kennis met betrekking tot fitness, voeding en het lichaam. Soms ben ik zelfs bang om hem los te laten. Door zijn ijzeren discipline en mega inspiratie kracht heeft hij me laten ervaren, wat ik niet eerder voor mogelijk gehouden heb.

Ellen Bus

Daniël weet zich goed te verplaatsen in mijn  persoonlijke situatie. De resultaten ben ik erg blij mee. Hij neemt ruimschoots de tijd om deze te bespreken. Ook om de juiste en reële doelen te stellen. Het is erg prettig om samen met hem te trainen.

Julian Rietman