Daniël Niks Personal Trainer Online Coach profiel foto

Over mij

Waarom doe ik wat ik doe?

Krachttraining was voor mij de sleutel tot gezondheid en bewuste zelfontwikkeling. Door te leren over training en voeding, en de stof in de praktijk te brengen, won ik aan zelfvertrouwen na jarenlang te zijn gepest en heb ik een leven achter mij weten te laten van routinematig drugs gebruik. Van een bange, verlegen en onzekere begin-twintiger werd ik een actiegerichte, meer sociale en zelfverzekerde persoon. Ik heb leren leren door mij te verdiepen in literatuur aangaande spieropbouw en ontwikkelde steeds meer interesse in psychologie, filosofie en communicatie. Tegen verwachtingen in haalde ik een bachelor diploma in Business Administration, spreek ik nu vier talen en ben ik al meer dan zes jaar zelfstandig, gecertificeerd personal trainer. 

Daniël Niks

Voor mij gaat het er nu om het leven te leiden, in plaats van geleid te worden. Of het nu mijn niveau van fitness of iets anders is, ik laat mijn levenservaring niet over aan de gratie van het lot; ik sta niet toe dat anderen mijn bestemming dicteren; en ik weiger het slachtoffer te zijn van mijn slechte gewoonten.

Middels Smart Fitness wil ik wat ik heb geleerd op jou overbrengen en je helpen jezelf en je beperkende overtuigingen te overwinnen. Ik stel voor dat we beginnen met het optillen van een halter.

Waarom met mij werken?

Lees wat mijn klanten vertellen over hun ervaringen.

Wil je meer over mij en hoe ik je kan helpen? Bel me, stuur een bericht via What’s App of boek een introductiesessie.

Ik kijk er naar uit met je samen te werken!

Al het beste,

Daniël Niks