Daniël Niks

Over mij

Waarom doe ik wat ik doe?

Krachttraining was voor mij de sleutel tot gezondheid en bewuste zelfontwikkeling. Door te leren over training en voeding, en de stof in de praktijk te brengen, won ik aan zelfvertrouwen na jarenlang te zijn gepest, heb ik een leven achter mij weten te laten van routinematig drugs gebruik, overkwam ik sociale onhandigheid en leerde ik omgaan met de symptomen van adhd. Van een bange, verlegen en onzekere begin-twintiger werd ik een actiegerichte, meer sociale en zelfverzekerde persoon. Ik heb leren leren en ontwikkelde interesse in psychologie, filosofie en communicatie, vooral in de context van sociale interacties en zelfverbetering. Tegen alle verwachtingen in haalde ik een bachelor diploma in Business Administration, spreek ik nu vier talen en ben ik al meer dan zes jaar zelfstandig, gecertificeerd personal trainer. Mijn grootste prestatie? Het aantrekken van de vrouw van mijn dromen die nu moeder is van mijn kind. Daniël Niks

Voor mij gaat het er nu om het leven te leiden, in plaats van geleid te worden. Of het nu mijn niveau van fitness of iets anders is, ik laat mijn levenservaring niet over aan de gratie van het lot; ik sta niet toe dat anderen mijn bestemming dicteren; en ik weiger het slachtoffer te zijn van mijn slechte gewoonten.

Middels Smart Fitness wil ik wat ik heb geleerd op jou overbrengen en je helpen jezelf en je beperkende overtuigingen te overwinnen. Ik stel voor dat we beginnen met het optillen van een halter.

Waarom met mij werken?

Lees wat mijn klanten vertellen over hun ervaringen.

Wil je meer over mij en hoe ik je kan helpen? Stuur me een e-mail of een What’s App, bel me of boek een introductiesessie.