Online Coaching

Online Coaching

De voordelen van personal training voor minder dan de helft van de kosten!

Online coaching biedt veel van de voordelen van personal training met de vrijheid om te trainen waar je wilt, wanneer je wilt, én met directe toegang tot je trainer via de mobiele app: Smart Fitness Online. En dit voor minder dan de helft van de kosten van één-op-één personal trainingssessies! Dat is een goede deal! Dit is wat inbegrepen is.

 

Trainingsprogramma'sTrainingsprogramma’s

Of het nu is met lichaamsgewicht, halters of machines, een aantal algemene programma’s is beschikbaar voor iedereen. Online coaching- en personal trainingsklanten krijgen op maat gemaakte programma’s die routinematig worden geëvalueerd en aangepast aan de voortgang.

 

 

VoedingsplanVoedingsplan

In alle simpliciteit, vertelt je voedingsplan je hoeveel calorieën je dagelijks moet eten, en welke verhoudingen macro-nutriënten je dieet moet hebben voor optimale resultaten. Het is jouw verantwoordelijkheid je maaltijden zo samen te stellen dat je aan het eind van de dag voldoet aan alle voorwaarden voor een effectief voedingsplan. Als online coaching- of personal trainingsklant wordt je voedingsplan maandelijks afgestemd op je ontwikkelingen.

 

ReceptenRecepten

In de Smart Fitness Community vind je een toenemend aantal recepten. Ik selecteer ze zelf aan hand van de voorwaarden die ik stel aan een gezond dieet. De ingrediënten zijn vers en rijk aan voedingsstoffen. Bovendien zijn recepten over het algemeen caloriearm, eiwitrijk en vrij snel klaar te maken. Zoek je nieuwe ideeën voor je ontbijt, lunch, diner, dessert of tussendoor? Er is vast iets voor je bij.

Overigens heb je met de mobiele app de recepten met boodschappenlijsten en stapsgewijze bereiding altijd op zak. Superhandig!

 

VoortgangVoortgang

Je leert niet alleen in theorie over optimale voeding en caloriebalans. Door je acties en voortgang wekelijks te evalueren, onthul je ook hoe deze principes van vetverlies op jou van toepassing zijn en leer je je dieet, training en bijbehorende leefstijlfactoren aan te passen aan je esthetische doelen.

ApparatenApparaten

Door activiteitstrackers te gebruiken, krijg je een duidelijk beeld van hoeveel beweging je routinematig krijgt en hoeveel meer je moet doen om resultaten te verbeteren. Je kunt de gegevens synchroniseren met Smart Fitness Online. Het zal de informatie in je dieetplan gebruiken om nauwkeurig je caloriebehoeften voor de dag te bepalen.

CommunityCommunity

In de community kun je vrienden maken met wie je ervaringen kunt delen. Algemene principes zijn van toepassing op alle programma’s. Communityleden zullen soortgelijke problemen ervaren, maar met verschillende oplossingen komen. In de Community zal ik ook algemene richtlijnen geven en veelgestelde vragen bespreken. Online coachingsklanten krijgen toegang tot de privécoachingsgroep die dient om hen verantwoordelijk en op schema te houden.

Contact

Voor feedback en ondersteuning kunnen online coaching klanten alles met betrekking tot hun programma bespreken via privéberichten. Deze worden binnen één werkdag beantwoord.

 

Begin vandaag

Meld je aan via onderstaande links of bezoek de webshop voor meer aanbiedingen!