Community

Community

Afvallen is hard werken, zowel fysiek als emotioneel. Sommige mensen, inclusief ikzelf, zetten wat extra kilo’s aan als ze een grote verandering in het leven meemaken. Anderen worden zwaarder vanwege een gezondheidstoestand die hun mobiliteit beperkt. Wat je situatie ook is, de Online Community is een geweldige manier om contact te maken met mensen die je ervaring vanuit een direct perspectief begrijpen en bereid zijn om een luisterend oor te bieden. Een gemeenschap van gelijkgestemde mensen in dezelfde context zal je gemotiveerd en betrokken houden, en minder snel in negatieve gewoonten of gedachten doen vervallen.

Upload een profielfoto

De eerste stap in het opzetten van je persoonlijke profiel, is het uploaden van een profielfoto. De foto zal op je persoonlijke profiel worden geplaatst en is zichtbaar voor alle gebruikers. Upload nu een profiel foto.

Word lid van groepen

Om meer te leren over de mogelijkheden van Smart Fitness Online en om de andere gebruikers te helpen hun doelen te behalen, kun je lid worden van groepen. De groepen richten zich op een specifiek onderwerp, bekijk bijvoorbeeld eens de Recepten groep, waar mensen recepten met elkaar delen!

Stel jezelf voor

Om van start te gaan, stel jezelf voor. Omschrijf vervolgens in twee zinnen 1) je doel voor de aankomende drie maanden en 2) wat het simpelste is dat je kunt doen om het te bereiken.

Volg alle deelnemers in de groep

Om op de hoogte gehouden te worden van hun voortgang en om elkaar berichtjes te kunnen sturen, kan je elkaar gaan volgen.

Om dit te doen, ga je naar het gebruikersprofiel van een andere deelnemer en klik je op “volgen”. Vanaf dat moment kun je hun voortgang volgen, hen uitnodigen mee te doen aan uitdagingen, hun trainingsplannen bekijken en nog veel meer. Een fantastische manier elkaar te motiveren je doelen te behalen! Volg alle deelnemers in de groep.

Schrijf een blog
Laat je volgers weten hoe je voortgang ervoor staat door een blog te schrijven over je leefstijl. Je kunt ook het profiel van andere gebruikers bezoeken en hun blogs lezen, deze liken of erop reageren.

 Interacties

Ledenactiviteiten worden weergegeven in de activiteitenstream. In de mobiel-app wordt de activiteitenstroom weergegeven op het tabblad Community. Via je browser vindt je de stream op je profielpagina.

Afhankelijk van je instellingen wordt je per e-mail op de hoogte gebracht van nieuwe berichten en reacties. Stel je instellingen zo in dat je volgers je activiteiten kunnen zien.

 Participeer

Ondersteun groepsleden door op hun activiteiten en berichten te reageren en een duim omhoog te geven.